Για την πλοήγηση


Υπηρεσίες


Κηδεία

Αναλαμβάνουμε πλήρως όλη τη διαδικασία, από τη στιγμή του θανάτου έως την ταφή, φροντίζοντας για τα απαραίτητα δικαιολογητικά: 
Για άδεια ταφής, ληξιαρχική πράξη θανάτου και έξοδα κηδείας από όλα τα ταμεία. Διαθέτουμε ποικιλία φέρετων, στεφάνια κηδείας, στολισμό φερέτρου και ναού. Οι τιμές μας είναι προσιτές ανάλογα τις επιθυμίες των συγγενών.

Μνημόσυνα

Αναλαμβάνουμε την τέλεση της επιμνημόσυνης δέησης η οποία ψάλλεται στις 40 ημέρες του εκλιπόντα, στους τρεις μήνες, στους έξι μήνες στον ένα χρόνο και στα τρία χρόνια. Είμαστε δίπλα σας για να ορίσουμε την ημερομηνία και ώρα του ναού που θα τελεσθεί η δέηση, το σχέδιο που θα επιλέξετε για τον δίσκο με τα κόλυβα, σακουλάκια, κουβέρ, τσαντάκια, στολισμό για τον ναό και μοίρασμα δίσκου.

Επαναπατρισμός σορού

Αναλαμβάνουμε ακόμα όλες τις διαδικασίες για επαναπατρισμό του σορού από όλες τις χώρες του εξωτερικού, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται, καθώς ακόμα και την επιθυμία κάποιου για αποτέφρωση - καύση νεκρού.

Η πραγματοποίηση της αποτέφρωσης και της καύσης νεκρών με τα σημερινά δεδομένα, γίνεται στην κοντινότερη χώρα όπου είναι η Βουλγαρία.

Εκταφή σορού

Τέλος αναλαμβάνουμε και το δυσκολότερο κομμάτι όλης της διαδικασίας που είναι η εκταφή της σορού και φροντίζουμε, ανάλογα την επιθυμία σας, για την φύλαξη των οστών ή τη μεταφορά τους